Reclamebureau Dordrecht

Ontmoet de vakmensen van Rocka’s reclamebureau Dordrecht en omgeving en ontdek wat een goede marketingcampagne voor uw bedrijf kan betekenen! Door jarenlang tal van bedrijven praktische en betrouwbare oplossingen te bieden op het gebied van reclame en communicatie is Rocka inmiddels een gevestigde naam in de regio. We beschikken over diverse middelen en ruime ervaring in de verschillende disciplines op het gebied van communicatie, waardoor we het complete proces van adverteren voor onze rekening kunnen nemen. Van ontwerp tot bedrukken. Kortom, laat je verrassen door wat we voor je kunnen betekenen en neem contact op met Rocka’s reclamebureau Dordrecht en omstreken!

 

Reclamebureau DordrechtOnze werkwijze


Rocka’s reclamebureau Dordrecht en omgeving is gevestigd in de buurt, zodat we gemakkelijk eens kennis kunnen maken. En dat is belangrijk, want we merkten in de loop der jaren dat service met een persoonlijke touch er voor zorgt dat we u en uw onderneming beter begrijpen. Hierdoor zijn we beter in staat om een passende strategie te bedenken en uit te voeren, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. U bent als ondernemer dus nauw betrokken bij het gehele proces: vanaf de eerste concepten tot aan de uiteindelijke realisatie. En dat werkt. Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze vakmensen!

 

Wat we voor u kunnen doen

Omdat we gespecialiseerd zijn in diverse gebieden kunnen we u helpen met tal van zaken. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl nodig omdat uw huidige stel de uitstraling van uw onderneming niet meer goed weergeeft? Dan ontwikkelen we graag een nieuwe stijl, waarbij onze ontwerpers rekening houden met de waarden van uw bedrijf en uw beoogde doelgroep. Daarnaast creëren én produceren we allerlei soorten reclame. Bijvoorbeeld het drukken van flyers, het beletteren van uw auto of pand, gevel- en andere buitenreclame en noem maar op. Kom eens langs en ontdek alle mogelijkheden!

Contact      Projecten