Grafisch Bureau Rotterdam

Verzeker jezelf van buitengewoon bijzondere ontwerpen en maak kennis met het Grafisch Bureau Rotterdam van Rocka! Een effectieve boodschap of aantrekkelijke stijl is immers een combinatie van uitstraling en functie. Als ontwerpbureau hebben we dan ook de beschikking over kundige grafisch vormgevers die perfect de geest van uw onderneming weten te vangen en dat weten te combineren met een praktisch design. We werken dus graag nauw met u samen, zodat we een zo goed mogelijk beeld van uw bedrijf krijgen. En dan is het makkelijk dat we als grafisch bureau Rotterdam gewoon om de hoek zitten. Kom dus gerust eens langs en laat je ook inspireren door onze verrassende ontwerpen en concepten!

 

Grafisch Bureau RotterdamWat maken we?

Bij Rocka’s grafisch bureau Rotterdam creëren we simpel gezegd van alles. Zo kunt u bij ons terecht voor strak vormgegeven flyers en brochures, uitdagende reclameborden, prikkelende spandoeken en nog veel meer. Ook ontwikkelen we logo’s en (nieuwe) huisstijlen voor bedrijven waarvan de uitstraling niet meer past bij de fase waarin het verkeert. Onze grafisch vormgevers weten met het juiste gebruik van kleur, beeld en tekst uw boodschap net wat extra mee te geven. Plan een afspraak met onze specialisten en ontdek ook de kracht van goed vormgegeven reclame!

 

Voordelen van ontwerpbureau Rocka

Bij Rocka houden we graag alles in eigen hand. Zo drukken we onder andere onze posters, flyers en stickers af in onze eigen drukkerij. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van andere drukkerijen en zijn we dus in staat onze ontwerpen of uw eigen afbeeldingen snel en vakkundig te kunnen produceren op het materiaal dat voor het meest geschikt is voor uw klus. Door deze constructie weten we bovendien onze prijzen laag te houden. Daarnaast werken we uitsluitend met ervaren vakmensen die u graag van persoonlijk, passend advies voorzien. Neem contact met ons op en ervaar het zelf!

Contact      Projecten