Grafisch ontwerp Rotterdam

Neem een duik in het grafisch ontwerp Rotterdam van Rocka en laat u verrassen door de mogelijkheden! Rocka is een full-service ontwerpbureau uit Rotterdam, waar we precies weten wat we moeten doen om te zorgen dat uw boodschap, stijl of reclame-uiting de juiste snaar bij de juiste mensen raakt. Om dat te kunnen realiseren maken we graag gebruik van een persoonlijke aanpak, waarbij u nauw contact houdt met de creatieve vormgevers en ervaren communicatie adviseurs van Rocka’s grafisch ontwerp Rotterdam. Neem eens contact op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Grafisch Ontwerp RotterdamWat ontwerpen we?

Rocka’s grafisch ontwerp Rotterdam kan vele vormen beslaan. Zo creëren we graag een in het oog springend logo voor uw onderneming of een huisstijl die past bij de huidige fase van uw bedrijf. Daarnaast voorzien we bijvoorbeeld uw reclame van de juiste vormgeving en kleur, zodat u niet alleen zichtbaar bent, maar uw boodschap ook écht overkomt en op die manier halen we het maximale uit uw marketingcampagnes. Wat u ook wenst, Rocka weet altijd een interessant concept uit te werken tot een passende oplossing met uniek graphic design. Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze grafisch ontwerpers!

Eigen drukwerk

We beschikken over een eigen studio, waarin we al onze creaties zelf tot leven kunnen brengen. Omdat we ons eigen drukwerk verrichten, zijn we niet afhankelijk van externe partijen en kunnen we u altijd snel en voordelig voorzien van allerlei soorten bedrukking. U kunt hierbij denken aan het produceren van gevelreclame, spandoeken en reclameborden van uitstekende kwaliteit, maar ook kleiner drukwerk als flyers, brochures en visitekaartjes komen regelmatig uit onze printer gerold. En wat dacht u van gepersonaliseerd textielbehang op uw eigen locatie? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Bekijk onze projecten voor meer voorbeelden van wat we ook voor u kunnen doen of kom eens langs en laat u adviseren!  

Contact       Projecten