Drukwerk Rotterdam

Verzeker jezelf van opvallende prints met Rocka’s Drukwerk Rotterdam! Al zo’n 70 jaar blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, zodat we u gegarandeerd van  kwalitatief hoogwaardig en passend drukwerk kunnen voorzien. We maken hierbij graag gebruik van een persoonlijke aanpak, waarbij we actief met u en uw onderneming meedenken. Op deze manier vinden we samen de oplossing met het beste resultaat voor uw situatie. En dat kan van alles zijn. Neem contact op met Drukwerk Rotterdam van Rocka en laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Printen op papier

Bij Rocka’s Drukwerk Rotterdam passeren regelmatig allerlei soorten papierwerk de drukpers. In onze drukkerij vervaardigen we bijvoorbeeld visitekaartjes, zodat potentiële klanten je snel weer weten te vinden, flyers die de aandacht trekken en brochures en folders vol prachtige afbeeldingen van de allerbeste kwaliteit. En versturen? Dat doet u natuurlijk op gepersonaliseerd briefpapier en enveloppen met de naam van uw bedrijf.

Drukwerk RotterdamArt

De Art afdeling van Rocka’s Drukwerk Rotterdam is gespecialiseerd in wat minder gebruikelijke vormen van drukwerk en printen. Zo zijn wij onder andere in staat om recyclebare vloer- en muurstickers te produceren of uw onderneming of kantoor te voorzien van een een unieke vorm van wandbekleding: gepersonaliseerd textielbehang. Voor een stijlvol element drukken wij ook uw kunst, foto’s of andere afbeeldingen op canvas. Maar ook voor weerbestendig drukwerk als gevelreclame en spandoeken kunt u bij Rocka terecht. Kortom, de opties wat betreft het printen en bedrukken van uw uitingen zijn bijna grenzeloos.

Vormgeving & advies

Naast onze drukkerij hebben we ook diverse specialisten op het gebied van grafische vormgeving en communicatie in huis. We adviseren u dan ook graag over bepaalde strategieën en werken interessante en unieke concepten voor u uit, zodat u en uw bedrijf of evenement vol zelfvertrouwen voor de dag kan komen. Maak dus gauw een afspraak met ons en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Contact      Projecten